MASSAGE STUDIO RAMOS PLAZA 

 back to balance 
 

 

 

 

 

 Ramos is elke dag voor jou beschikbaar ... dus ook in het weekend of op zon- en feestdagen ... 

Wil jij óók door Ramos gemasseerd worden of een chakra-healing ontvangen,  bekijk dan deze website op jouw gemak en schroom niet om contact op te nemen voor meer info. Ramos staat je graag te woord. ALLES is bespreekbaar en in overleg kan vaak aan jouw specifieke wensen en behoeften worden tegemoetgekomen. Boeken kan online - zie het invul-formulier rechts op deze pagina. 

Uit privacy-overwegingen krijg je het nieuwe adres van de praktijk in Elst toegestuurd in de mail waarin ik de afspraak bevestig. 

ATTENTIE : ik werk alleen op afspraak, dus bel, mail of boek online (zie formulier rechts op deze pagina ------->>>).

E-mail: klik op:  massagestudioramosplaza@gmail.com 

Telefoon: 06 - 86 63 30 20 (spreek bij geen gehoor svp jouw naam + telefoonnummer in: ik bel je zsm terug)

KvK: 70814082

BSN Belastingdienst: 858470226Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk te worden verzocht.

Bij vragen of twijfels heeft graag contact opnemen of bezoek de website van Nunc Ius die voor ons deze disclaimer heeft opgesteld.
Massage Studio Ramos Plaza en Nunc Ius behouden zich alle rechten voor