MASSAGE STUDIO RAMOS PLAZA 

 back to balance 
 

 Mijn zelfontwikkelde chakra-healing laat jouw levensenergie weer vrij stromen ... 

Ons lijf bestaat niet alleen uit botten, spieren, zenuwbanen en organen, maar óók uit een wijdvertakt stelsel van energiebanen. Op sommige punten in ons lichaam zijn "kruispunten" in die energiebanen, die chakra's worden genoemd. Bij onze geboorte hebben we levensenergie (kundalini) meegekregen, die vrij en onbelemmerd door die energiebanen en chakra's moet kunnen stromen. Helaas kunnen door (chronische) pijn, ziektes, onverwerkte emoties en stress allerlei blokkades in dat stelsel van energiebanen ontstaan. 

Deze blokkades maken dat je je vermoeid, lusteloos, neerslachtig, prikkelbaar, angstig of gefrustreerd voelt. In sommige gevallen kan dit uitgroeien tot een burn-out, depressie of slaapstoornis. Mijn zelfontwikkelde chakra-healing heft de blokkades op en laat jouw kundalini weer vrij stromen, zodat je weer "bruist" van (levens)energie. Uiteraard zijn die blokkades niet met één chakra-healing verdwenen. Daarom adviseer ik meerdere sessies, uiteraard in onderling overleg. Ook hierbij geldt: 3 sessies voor € 50.

 ATTENTIE : een chakra-healing wordt aan de voorzijde van het lichaam uitgevoerd. Daarbij komen alle 7 chakra's - te beginnen met de basis-chakra (vlakbij de anus) - aan de beurt, waarbij ik een speciale CD afspeel met trillingen en muziek afgestemd op elk chakra afzonderlijk. Hou er dus rekening mee dat ik elk chakra daadwerkelijk aanraak en de streek eromheen masseer. Dat is in veel opzichten behoorlijk intiem en vereist dus een vertrouwensbasis. Ik geef jou dan ook uitsluitend een chakra-healing nadat je vaker bij mij een volledige lichaamsmassage (voor- en achterzijde) hebt gekregen en er onderling vertrouwen is ontstaan/gegroeid. Uiteraard geef ik graag nadere toelichting, bij voorkeur in een persoonlijk gesprek (bijvoorbeeld ná een ontspanningsmassage).